WAT VIND JIJ?


Zoveel mensen, zoveel haarsoorten, zoveel meningen!

 

Op deze pagina jullie ongecensureerde reviews.

Wat vind jij van Soopie? Laat je reactie achter!

Reactie plaatsen

Reacties

Catherine
2 maanden geleden

Súper shampoo, ik heb de zeep voor grijs haar. lijnzaadwater is ei van Columbus, gemakkelijk zelf te maken, kan geen chemisch styling product aan tippen. Duidelijke gebruiksaanwijzing, snelle reactie als je vragen hebt, geen AI instant antwoorden….wat een verademing, dit bedrijf!

Marianne
5 maanden geleden

Vandaag begonnen aan de soopie bleu, top schuimt goed, lekker schoon,en gelijk meer volume.

Hazel
6 maanden geleden

I've been using Soopie shampoo for over a year now and have been waiting to write a review, as I think it's good to see how these shampoos perform over time. I am a major fan!! I have thin, chemically damaged hair (nearly grown out now!) and I don't even need any conditioner with Soopie. It doesn't weigh down my hair either. I love the rich creamy lather and the scent is amazing!
I've tried many shampoo bars, no poo method and home made shampoos, but this is hands down the best!

Margareth den Hartog
7 maanden geleden

Wat ben ik blij dat ik een proefblokje Soopie kreeg. Verrassend schuimend en reinigend. Mijn haar voelt schoner en zachter aan. Het wordt minder snel vet en is voller en krullender. Allemaal positief dus! Ik ben van plan op mijn beurt blokjes uit te delen, zodat meer mensen kunnen kennismaken met Soopie. Wat mij betreft is dit de toekomst: natuurlijke ingrediënten, zonder verpakking, beter voor het milieu en zonder proefdieren.

Monica
7 maanden geleden

Vorig jaar een proefpakketje besteld van Soopie. Ik was wat sceptisch want zo’n klein blokje zou shampoo én conditioner in 1 moeten zijn? Maar al direct na het wassen voelde ik dat mn haar schoon en - heel belangrijk - goed gehydrateerd was. Sindsdien ben ik om en heb ik geen andere shampoo of conditioner meer gebruikt. M’n krullen vallen mooi na het gebruik van Soopie; soms gebruik ik nog een leave-in product voor extra krullen. Normaal gesproken plaats ik echt nooit een review, maar ik vind Soopie zo’n goed en sympathiek product dat ik nu een uitzondering maak.

Mirjam
7 maanden geleden

Ik heb 2,5 mnd geleden een proefblokje gekocht en de shampoo heeft me positief verrast. Allereerst is hij heel zuinig in gebruik. Mijn haar is veel voller, minder snel vet en krult meer. Ik ben fan!

monique hol
een jaar geleden

Het werkt echt!Binnen de kortste keren geen jeuk meer en veel meer volume in mijn haar.
Wel na gebruik goed laten drogen op een zeephouder.Dan gaat je soopie lang mee.

Anne
een jaar geleden

Ik gebruik Soopie nu al een tijdje en het is echt heel fijn voor mijn haar! Ik was het serum een tijdje vergeten en vannacht weer als maskertje gebruikt, daarna met Soopie Blue mijn haar gewassen en mijn haar zit weer fantastisch: glanzend, fluffy, niet pluizend, veel krullen, love it!!

Miriam
een jaar geleden

Ik ben echt zo blij met Soopie! Ik ben het gaan gebruiken omdat ik last had van haaruitval (door een snelwerkende schildklier). Voor mijn haaruitval begon had ik juist heel erg weinig last van haarverlies. Nu door soopie is dat nog minder dan voorheen. Mijn haar is nu dikker dan ooit en het krult echt super. En het is superzuinig in gebruik! Ik koop elke keer weer een proefpakketje om weg te geven aan iemand anders omdat ik het iedereen gun.