WAT VIND JIJ?


Zoveel mensen, zoveel haarsoorten, zoveel meningen!

 

Op deze pagina jullie ongecensureerde reviews.

Wat vind jij van Soopie? Laat je reactie achter!

Reactie plaatsen

Reacties

Anita Weeda
3 maanden geleden

De nieuwe shampoo bars weer ontvangen, blij dat ze weer verkrijgbaar zijn. Een geluksmomentje bij het openen van het pakketje door de heerlijke geur. Bedankt weer!

Susanna
een jaar geleden

Ik ben erg blij met soopie! Het is een hele milde shampoo en zorgt voor een goede pH-balans van de hoofdhuid, waardoor ik mijn haar minder vaak hoef te wassen. Zuinig in gebruik en makkelijk mee te nemen op reis.

Marit Selij
een jaar geleden

Ik kan niet meer zonder mijn soopie! Inmiddels al 2 jaar gebruik ik deze bar als shampoo, heerlijke geur, puur natuur & nooit meer last van een geïrriteerde hoofdhuid.. mijn 4e zeep blokje is inmiddels onderweg! Love it! 💚

Muis de Wit
een jaar geleden

In juni 2022 kreeg ik een shampoo bar van Soopie cadeau. En vanaf die tijd ging er een wereld voor mij open! Ik heb nog nooit zo’n héérlijke gewassen haar gehad!
En maak uiteraard overal reclame voor Soopie.

Jes van der Bijl
een jaar geleden

Beste medewerkers van Soopie,
Dank voor de snelle levering en de vlotte en open correspondentie. Goed te weten dat er voor de kokosolie geen aapjes ingezet worden bij het verzamelen van de noten.
Wat ziet het pakketje er mooi verzorgd uit. Echt met liefde gedaan.
Met vriendelijke groet,
Jes

Catherine
2 jaar geleden

Súper shampoo, ik heb de zeep voor grijs haar. lijnzaadwater is ei van Columbus, gemakkelijk zelf te maken, kan geen chemisch styling product aan tippen. Duidelijke gebruiksaanwijzing, snelle reactie als je vragen hebt, geen AI instant antwoorden….wat een verademing, dit bedrijf!

Marianne
2 jaar geleden

Vandaag begonnen aan de soopie bleu, top schuimt goed, lekker schoon,en gelijk meer volume.

Hazel
2 jaar geleden

I've been using Soopie shampoo for over a year now and have been waiting to write a review, as I think it's good to see how these shampoos perform over time. I am a major fan!! I have thin, chemically damaged hair (nearly grown out now!) and I don't even need any conditioner with Soopie. It doesn't weigh down my hair either. I love the rich creamy lather and the scent is amazing!
I've tried many shampoo bars, no poo method and home made shampoos, but this is hands down the best!

Margareth den Hartog
2 jaar geleden

Wat ben ik blij dat ik een proefblokje Soopie kreeg. Verrassend schuimend en reinigend. Mijn haar voelt schoner en zachter aan. Het wordt minder snel vet en is voller en krullender. Allemaal positief dus! Ik ben van plan op mijn beurt blokjes uit te delen, zodat meer mensen kunnen kennismaken met Soopie. Wat mij betreft is dit de toekomst: natuurlijke ingrediënten, zonder verpakking, beter voor het milieu en zonder proefdieren.

Monica
2 jaar geleden

Vorig jaar een proefpakketje besteld van Soopie. Ik was wat sceptisch want zo’n klein blokje zou shampoo én conditioner in 1 moeten zijn? Maar al direct na het wassen voelde ik dat mn haar schoon en - heel belangrijk - goed gehydrateerd was. Sindsdien ben ik om en heb ik geen andere shampoo of conditioner meer gebruikt. M’n krullen vallen mooi na het gebruik van Soopie; soms gebruik ik nog een leave-in product voor extra krullen. Normaal gesproken plaats ik echt nooit een review, maar ik vind Soopie zo’n goed en sympathiek product dat ik nu een uitzondering maak.