WAT VIND JIJ?


Zoveel mensen, zoveel haarsoorten, zoveel meningen!

 

Op deze pagina jullie ongecensureerde reviews.

Wat vind jij van Soopie? Laat je reactie achter!

Reacties

Helen
3 dagen geleden

Inmiddels 2 bars gebruikt..wat een zalig product. Mijn haar wordt er steeds sterker door.
Inmiddels gebruik ik het ook voor mijn Doodle. ! Super zachte vacht en geen kriebels.! Handig hoor! Wij zijn fan!

Josje
2 maanden geleden

Ik heb al veel shampoo's 'zonder zooi' geprobeerd.. van dure shampoo's tot aan roggemeel uit het keukenkastje.

Maar niets werkt zo prettig als soopie! Geen droge hoofdhuid, geen vette hoofdhuid.
Ik blijf maar inkopen.. niet omdat het nou zo snel op is, want je doet juist best lang met zo'n blok, maar om het iedereen kado te geven ;)

Super blij met soopie dus!

Mariska
3 maanden geleden

Hier nog een tevreden klant. Na 2 jaar CG (ayuverdische kruiden) door allergie, jeuk, eczeem, nu Soopie geprobeerd. Wat een heerlijk product. Het beste: geen plastic, geen troep en vwb gebruik geen naspoeling met een zuur (reageerde m’n hoofdhuid op)! De geurloze vind ik alsnog heerlijk ruiken. Fris, schone hoofdhuid, geen pluis en toch volume. Ik ben fan!

Bertine
3 maanden geleden

Ik heb van alles uitgeprobeerd maar dit is de enige shampoobar die voor mij goed werkt! Kan het iedereen aanraden, prima prijs/kwaliteit verhouding, geen overbodige verpakkingen en zachte en natuurlijke ingrediënten. Ik ben fan!

Romy
4 maanden geleden

Inmiddels mijn derde bestelling bij Soopie en ik merk zeker verschil in mijn haar. Ik was altijd op zoek naar de perfecte shampoo, kocht dure shampoos en conditioners met weinig effect, het deed niks voor mijn haar. Dankzij mijn tante ben ik Soopie uit gaan proberen, die helemaal into vegan en natuurlijke producten is. Ik geloofde eigenlijk niet echt dat zo'n kleine bar ( in vergelijking met een grote fles shampoo)zo lang mee gaat en dat het mijn haar daadwerkelijk schoon zou krijgen. Maarrr...het tegendeel is waar. Mijn haar is sterker, dikker, gezonder en 100% schoon! Ik doe ongeveer 3-4 maanden met een 'regular size' soopie-bar. Ik was het nog maar 2x in de week ( voorheen moest ik dat bijna elke dag doen omdat het zo snel vet werd)en dat bevalt mij prima. Als je nog twijfelt om over te gaan op Soopie, doen! Je haar gaat je er dankbaar voor zijn.

Nicole
4 maanden geleden

Nicole

24 dagen geleden

Ik ben zooo blij met de producten! De shampoo en het serum zijn heerlijk. Eindelijk geen pluiskop meer! En dat lijnzaad ‘trucje’! Wow! 🌸💕

Marit
4 maanden geleden

Marit

een maand geleden

Wat ben ik blij met Soopie!Begin dit jaar was ik de wanhoop nabij. Veel dure producten in mijn haar en mijn krullenbos werd steeds droger en pluiziger.

In Maart begonnen met de CG methode hierbij verbeterde mijn haar wel maar het voelde na een paar dagen vaak viezig en vet.

Rond juni overgestapt op eco cg. Hierbij verbeterde mijn haar nog meer alleen al die producten...super duur en wat een gedoe. Dat was ik ook al snel zat.

Toen kwam ik op een Facebook groep Soopie tegen. Gelijk besteld en geprobeerd!Mijn haar moest eerst even wennen maar nu vind ik het heerlijk. Soopie maakt mijn haar schoon en het is voedend tegelijk.

Lijnzaadgel als leave in en styling.Nu hoef ik mijn haar nog maar 1x per week te wassen.

Voor mijn dochter en mijn zoontjes gebruik ik het ook.

Mijn zus en nichtjes ook al aangestoken met het Soopie virus!

Deze x een grote bar besteld en het serum.Ik ben zeer benieuwd!

Nadie
4 maanden geleden

Nadie

2 maanden geleden

Inmiddels gebruik ik de shampoobar met etherische olie 5/6 weken (6 wasbeurten gehad, vandaag de 7e). Wat een fantastisch product!


Tezamen met de lijnzaadgel én de tester van de nieuwe olie, werkt het echt fan-tas-tisch✨. Ik merk dat ik elke week meer resultaat zie.


Twee weken geleden ben ik voor het eerst sinds tijden met mijn partner uit eten geweest en m'n haar zat echt geweldig. Had nog een foto willen maken, maar dat is er even bij in geschoten.


Ik ben in ieder geval enorm fan en bestel een grote bar als deze tester op is. Naast dat m'n haar veel beter zit, voelt het ook zo goed om geen rommel in m'n haar te smeren. Hiervoor probeerde ik CG, maar liep ik er toch tegenaan dat ik het niet prettig vond om zo veel producten in m'n haar te smeren die dan ook nog eens niet altijd vegan, ecologisch verantwoord waren etc.


Ik kan niet helemaal uitleggen hoe blij ik hiermee ben, maar echt, de producten zijn geweldig! Als jonge vrouw van 23 jaar heb ik door een schildklieraandoening en pcos redelijk veel last van haaruitval. De tranen springen me soms in de ogen en de wanhoop is me soms nabij als ik de plukken haar in het doucheputje zie vallen. Reden te meer waarom ik zo happy ben met de producten van Sophie van Soopie.


Bedankt!✨✨

Monique
4 maanden geleden

Monique

2 maanden geleden

een tijdje terug een proefbestelling gedaan. Wat een geweldig product . Eindelijk geen droge bos krullen meer en heel makkelijk in gebruik.

Nu een grote shampoobar besteld. Eind van de middag besteld en de volgende dag al in huis. Super service!

Reactie plaatsen