WAT VIND JIJ?


Zoveel mensen, zoveel haarsoorten, zoveel meningen!

 

Op deze pagina jullie ongecensureerde reviews.

Wat vind jij van Soopie? Laat je reactie achter!

Reacties

Ilona
3 maanden geleden

Ben enorm blij dat ik de producten vsn Soopie ben gaan proberen. Ik heb eindelijk weer krullen in mijn haar en mijn haar voelt heel goed aan. Ik heb ook het lijnzaad geprobeerd en wat ervan de 200ml overbleef netjes in de koelkast gezet om het verder te gebruiken. Het serum is helemaal top. Ik vind het ook enorm belangrijk dat ik geen plastic meer gebruik en ook geen chemische middelen. Iedere bijdrage aan het milieu vind ik belangrijk. Hoop dat er ooit nog een lekkere bodylotion komt zonder plastic.
Kortom het is absoluut een aanrader voor iedereen.

Krista
4 maanden geleden

Eind maart bestelde ik soopie, op goed geluk. De shampoobar en het haarserum. Al de zoveelste shampoobar die ik probeerde, na oa een periode no poo, bakingsoda, en dure kappersshampoos. Niets beviel me echt. Mijn probleem: eerste twee dagen na een wasbeurt zat mijn krullende haar altijd wel redelijk, maar daarna werd het een ontembare klittenbos. Zo ontzettend droog, vooral in de punten. Maar dan bovenop alweer wat vettig, dus moest ik toch weer wassen. Zeker als het tijd werd voor de kapper had ik vaak een bos stro op mijn hoofd waar ik nauwelijks fatsoenlijk doorheen kon komen met de borstel. Behoorlijk beschadigd dus ook. Ik merk dat mijn haar de laatste tijd veel minder klit en pluist en beter te borstelen is. Ook vind ik het fijn dat ik bij soopie niet hoef na te spoelen met een azijnspoeling. Normaal zou ik nu wel weer naar de kapper moeten om de puntjes te laten knippen, maar nu valt ‘t wel mee en wacht ik nog effe. Ook valt het me op dat ik na ruim twee maanden twee keer per week wassen nog een flink zeepje over heb, superzuinig! Top! Weer een fan erbij!

Mona
5 maanden geleden

Na Soopie nu al enige maanden te gebruiken, kan ik alleen maar positief zijn: het voelt en ruikt fijn, mijn haar voelt sterker en zelfs wat dikker aan en ik hoef geen conditioner meer te gebruiken. Na mijn enthousiasme ging mijn vriend het ook maar ‘ns proberen en ook hij is heel enthousiast! Echt een top product!

Sabine
5 maanden geleden

Ik gebruik de soopie bar nu ongeveer een maand en hij bevalt heel goed. Als je je natte hand een keer over de zeep haalt kan je daar al best een stuk van je haar mee wassen. Het ziet er naar uit dat ik met dit ene blok heel lang ga doen. Bij het inwrijven voelt het gelijk heel zacht. Met één keer wassen blijft er vaak wat vettigheid over dus ik was m'n haar vaak twee keer (en dan kan ik daarna weer vijf dagen vooruit). Ik heb ooit een tijdje m'n haar met baking soda gewassen maar daar kreeg ik een beetje een jeukend hoofd van, dat is hiermee helemaal niet. Hiervoor waste ik met naïf shampoo dus niet-schuimende shampoo was ik al gewend, alleen dit is veel natuurlijker en milieuvriendelijker, en een nog veel kleinere ondernemer. Heel veel pluspunten dus :) Zeker het geld waard!

Patricia Krol
5 maanden geleden

Ik dacht ik ga pas een review schrijven als ik Soopie langere tijd gebruik en dat is nu!
Inmiddels bijna een jaar en het bevalt supergoed.
Geen gedoe meer met wel of geen proteine of moisture, geen moisture overload meer. De blok wast lekker schoon, ik was altijd 2x, schuimt fijn en ruikt lekker.
Officieel volg ik dus de CG methode niet meer omdat ik deze shampoo bar gebruik. Maar dat vind ik niet erg want het scheelt een hoop gedoe. En je kunt natuurlijk wel de overige stylingprodukten en technieken blijven gebruiken van deze methode.
Ik kan inmiddels na bijna een jaar zeggen dat mijn haar veel sterker aanvoelt na het wassen dan eerst en veel minder haaruitval. Het heeft meer ""body"zeg maar waardoor het niet plat langs mijn hoofd valt want ik hou wel van volume.
Ook hier weer een tevreden klant dus! Ik raad ook vaak mensen aan om deze te gaan gebruiken. Superfijn dat we door deze shampoobar te gebruiken ook een bijdrage kunnen leveren aan minder plastic in de wereld.
Net 2 grote bars besteld dus we kunnen er weer even tegen!
Alleen het lijnzaadwater blijft een dingetje want ik ben te lui om dit klaar te maken....hahaha. Maar misschien moet ik het toch een keer gaan doen.
Ik hoop nog heel lang Soopie te kunnen blijven gebruiken en ben benieuwd met welke produkten jullie nog meer zullen komen!
De reclame zorgen wij met z'n allen voor.
Groetjes Patricia

Behiye
5 maanden geleden

Ik kan de shampoobar echt aan iedereen aanbevelen, wat een heerlijk product. Schuimt heel goed en mijn haar voelt heel zacht aan. Met andere shampoobars werd mijn haar juist heel stug.
Je merkt meteen dat het je haar en hoofdhuid goed doet. Ook een heel fijn idee dat er geen troep in zit.

Reactie plaatsen