OVER SOOPIE


Hoi, ik ben Sophie en ik geloof dat ik een succesformule heb ontwikkeld...!


De laatste jaren zag ik de lange bos krullen waar ik altijd zo trots op was veranderen in een zielig afgeknapt bosje stro. Ondanks de kostbaarste producten, goede gezonde voeding en supplementen werd mijn haar droger, dunner en korter. Ik kan dan ook moeilijk foto’s vinden van de afgelopen jaren waar ik zelf opsta omdat ik deze onmiddellijk weggooide. Wat baalde ik van mijn haar! 

'De mooiste dingen ontstaan als je je gevoel durft te volgen.' 

 

Ik ben een half jaar geleden gestopt met de reguliere haarverzorging-producten; hoe exclusief en kostbaar ook, ze zijn waaaaay to agressive!!

Het heeft me overigens ook bijna een nieuwe auto aan uitgaven gekost om de talloze wel aangeprezen haarproducten uit te proberen...met als gevolg een uitgeput, afgeknapt zielig plukje haar op mijn hoofd...

 

Maar elk nadeel heeft zijn voordeel, want door deze ervaring ben ik het over een geheel andere boeg gaan gooien.

Ik heb alle flesjes, potjes, tubes en pakjes bij elkaar geraapt en bewaard in de afvalbak en ben mijn haar met alleen maar water gaan wassen. Mijn haar knapte zienderogen op maar na enkele maanden alleen maar wassen met water vroeg mijn haar toch heel voorzichtig doch dringend om iets meer voeding.

 

Het haar bestaat van nature uit proteïne, ook bekend als eiwitten. Het heeft dus o.a. proteïne nodig om goed te kunnen groeien, te glanzen en sterk te blijven. Letterlijk, want wie proteïne mist in zijn of haar voedingspatroon merkt dat ook aan het haar.

 

Ik heb vervolgens veel tijd en geld geïnvesteerd om een eerlijke, natuurlijke shampoo bar te ontwikkelen met als hoofdbestanddeel proteïne! Deze eiwitten heb ik onttrokken uit havermout, lijnzaad, Amla- en Cassia poeder.

 

De unieke samenstelling van de ingrediënten van Soopie maakt van deze shampoo bar een proteïnebom, is rijk aan mineralen, vitamine C en E en bio flavonoïden die opgenomen worden door het haar zodra het in aanraking komt met een warmtebron (water).

Deze ingrediënten zorgen voor een goede haarstructuur, glans, veerkracht en volume en een gezonde hoofdhuid!

 

Ik ben dit eindproduct enkele weken zelf gaan uitproberen en ben toen de nodige proefkonijnen binnen familie- en vriendenkring gaan 'ronselen'. Tijdens deze testperiode ben ik verder en dieper gegaan met de research en geconcludeerd 

dat er geen soortgelijk product bestaat en een puurder product kun je je niet wensen voor je haar.

 

Ik was zó ongelukkig met mijn dunner en droger wordende

haar dat ik vrijwel geen foto's heb van de tijd vóór Soopie. 

Hierboven een zeldzaam plaatje, rechts Happy me!!