Leve de luiheid...!

Wie wil het niet; zo veel mogelijk winst met zo min mogelijke inzet....?

 

En dan heb ik het niet over financiële winst, maar er op je best uitzien zonder teveel poespas, handelingen en hulpmiddelen...

Wat dat betreft heb ik respect voor de aanhangers van de Curly Curl methode. Deze aanpak voor het behoud en creëren van de mooiste krullen behoeft bijna geen uitleg meer, aangezien er tienduizenden aanhangers zijn dit zweren bij deze redelijk intensieve methode.

Het nadeel van deze werkwijze is dat je -mijns inziens- veel tijd, moeite en kostbare producten moet aanschaffen en wanneer je verkeerd gokt- want heb je proteïne nodig of juist niet- ga je de mist in en moet je net even dat andere product aanschaffen. Dit is ook een reden waarom er een ware ruilhandel is ontstaat in CG producten...

 

ANANAS OP JE HOOFD

Ook moet je ploppen, scrunchen, de-tangelen, met een pineapple of speltjes gaan slapen en zo ook het liefst met een satijnen kussensloop, plat liggend fohnen met gespreide haren, maskers gebruiken, gel, conditioner, pfffffffffff........dit is zo niet mijn kopje thee!

Heb je uiteindelijk na veel inspanning de gewenste krullenbol dan moet je hopen dat het klimaat meewerkt, want als het regent of er heerst een hoge luchtvochtigheid -wat in Nederland veelvoorkomend is- kun je maar beter een sjaal of kapje om je bolletje knopen want anders kun je opnieuw beginnen...

 

Ik ben van een generatie dat het heel normaal was dat moeders en oma's met krulspelden en een netje over het hoofd boodschappen gingen doen om krullen te krijgen en in feite komt de CG methode op hetzelfde neer; zolang je maar voldoende hulpmiddelen inschakelt kan iedereen krullen creëren.

Ik ben er geweest en heb het geprobeerd, want alles voor het behoud en liefde voor mijn lokken! Euhm...álles??? 

 

Ik heb deze intensieve aanpak opgegeven, mede omdat ik dacht dat het een natuurlijke methode was, wat niet het geval is, mede omdat ik hoopte dat het een meerwaarde zou zijn voor mijn haar. Maar ondanks mijn inzet, werd mijn haar ook hier droger van, dunner en brak af. Eigenlijk vond ik het dus niet zo'n ramp om te stoppen met deze methode want het kostte me ook teveel tijd vond ik.

 

WASH & GO!

Maar elk nadeel heeft zo zijn voordeel, want door mijn jarenlange zoektocht naar het perfecte product voor mijn haren heb ik uiteindelijk misschien wel de beste shampoo bar ter wereld ontwikkeld!

Geen gedoe met speltjes, conditioners, maskers etc., maar wassen, lijnzaadwater erin en aan de lucht drogen, klaar!!!

Wash & go!!!

 

Heb je proteïnen nodig? 

Heb je minder proteïnen nodig? 

Heb je pluisgevoelig haar? 

Heb je meer hydratatie nodig? 

Droog haar? 

Vet haar? 

Gestressed haar? 

 

Het klinkt misschien te mooi om waar te zijn, maar Soopie has it all! Na meer dan een halve eeuw op deze blauwe bol rond gestruind te hebben op zoek naar het beste voor mijn lokken, ben ik de gelukkigste mens op aarde, want ik heb een fantastische natuurlijk formule ontwikkeld in de vorm van een biologische shampoo bar!! 

Deze bar is zo in evenwicht dat het jouw haar precies daar aanvult waar het een gebrek aan heeft.

Ik gebruik mijn eigen Soopie Shampoo Bar nu bijna 8 maanden en wil nog steeds niets anders meer!

Mijn drama-haar pluist niet meer, breekt niet meer af, heb de mooiste krullen, is sterk, gezond en happy!

 

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.