BLOG

Levend wondertje

Naast het drinken van voldoende water en gezond eten, kun je je haardos ook een handje helpen door het gebruiken van...biergist!

Lees meer »

Slechte conditie...

Vol verbazing wordt regelmatig gevraagd waarom wij bij Soopie het gebruik van haar conditioners over het algemeen afraden omdat er wordt gedacht dat het goed is voor je haar en dat het haar er gezonder van wordt.

Lees meer »

pH- waarde(-vol) voor je haar

Er is al veel over gezegd en geschreven, de pH-waarde van het haar. Voor de leek een ingewikkeld chemie verhaal, voor de pro een logische theorie.  Om te begrijpen waarom jouw haar reageert op producten, het klimaat, hormonen en omstandigheden, ga ik het je zo simpel mogelijk uitleggen zodat je op een eenvoudige wijze jouw droomlokken in optimale gezondheid kan houden.

Lees meer »

Slaap lekker...!

Je hebt vast wel ergens gehoord of gelezen over het slapen op een zijden kussen en wat dit doet met je haren en je huid?

Lees meer »

Kan het ook anders...?

Vaak begint het al na je 30ste; je haar wordt futlozer, lijkt niet meer te groeien, het wordt droger en je moet steeds meer verzorgingsproducten aan je haar toevoegen wil het er een béétje gezond uitzien. De oorzaken zijn vaak bekend; krultang, stijltang, chemische verf, hormonen.

Lees meer »

Vruchtbaar zaad...

Dat hielp altijd heel goed, de paarden kwamen door de lijnzaad-slobber die ik voor ze maakte met gemak uit hun wintervacht en  kregen er een gezonde glimmende vacht voor in de plaats.

Lees meer »

Zure appel...

Op google vind je vrijwel geen negatieve reviews over het gebruik van appelcider azijn voor je haar. Dat komt omdat het daadwerkelijk  een magisch elixer lijkt te zijn!

Lees meer »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.