Betalen

Je kunt jouw bestelling veilig en op verschillende manieren betalen.

Momenteel bieden we de volgende betaalmethodes aan:
– iDeal
– Overboeking
– Bij ophalen

 

Verzending

Wij doen zorgvuldig ons best de bestelling zo spoedig mogelijk bij je af te leveren. 

De vermelde prijzen zijn exclusief verzendkosten. De verzendkosten bedragen:

NEDERLAND Standaard bezorging brievenbuspakket € 3,99 Standaard pakket € 6,99
Bestel je voor €25 of meer? Dan is de verzending gratis!

Levering verloopt via de postbode of pakketbezorger van DHL. In de meeste gevallen versturen wij de bestelling als brievenbuspakketje, waardoor het door de brievenbus past en je hiervoor niet thuis hoeft te zijn. Zodra wij jouw bestelling hebben verzonden ontvang je een mail.

Per ongeluk een verkeerd bezorgadres doorgegeven of wil je nog iets wijzigen in je bestelling? Neem dan zo snel mogelijk contact met ons op. We proberen dan de bestelling nog voor je aan te passen.

Retourneren

Je hebt het recht jouw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. Je krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van jouw adres naar de webwinkel zijn voor eigen rekening.  Indien je gebruik maakt van je herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – ongebruikt in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kun je contact met ons opnemen via info@soopie.nl. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van jouw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.

 

Mocht het product beschadigd of de verpakking meer beschadigd zijn dan nodig is om het product te proberen, dan kunnen we deze waardevermindering van het product aan je doorberekenen. Behandel het product dus met zorg en zorg ervoor dat deze bij een retour goed verpakt is.