"Misschien wel de beste Shampoo Bar ter wereld"


Soopie produceert in eigen Lab en is geboren uit passie met liefde voor haar en natuur en de behoefte om beter voor onszelf en de natuur te zorgen.

We hebben een super natuurlijke Shampoo-Bar ontwikkeld wat ervoor zorgt dat je het mooiste haar van je leven krijgt.


Soopie Shampoo-Bar 

Het comfort van deze Shampoo Bar is ongekend en verslaat elke andere shampoo in gebruiksgemak, duurzaamheid en effectiviteit. Shop hem hier

 

- 100% natuurlijk

- Biologisch

- Vegan

- Lief voor milieu en dier

- Fantástisch voor (hoofd-)huid en haar!

- Boordevol voedingsstoffen

- Geen meuk!

 

Deze shampoo bar bevat géén SLS, SLES, parabenen, siliconen, alcohol, stabilisatoren, verdikkingsmiddelen, kleur- en geurstoffen, palmolie of verpakkingsafval. 


Benieuwd naar meer voordelen van de Soopie Shampoo Bar? Lees dan verder!

Of benieuwd naar andere producten? Klik dan hier


SOOPIE POWER! 

Haar bestaat van nature uit proteïne, ook bekend als eiwitten. Jouw haar heeft proteïne nodig om goed te kunnen groeien, te glanzen en sterk te blijven. Een teveel aan proteïne in een haarproduct doet je haar zeker geen goed, maar helemaal geen proteïne is ook geen oplossing.

 

Dat is waar de natuurlijke Shampoo-Bar van Soopie de oplossing biedt: een mooie balans tussen proteïne en hydratatie die je haar goed verzorgt! Meer over weten? Klik dan hier.

Bij regelmatig gebruik zorgt Soopie ervoor dat gestrest, uitgeput en beschadigd haar weer hersteld en veerkrachtig wordt. Nieuwsgierig? Bestel Soopie meteen en probeer de Shampoo Bar morgen al uit!

 


Soopie is nog redelijk jong, ondanks dat hebben we wel al super veel mooie reviews gehad. Zie hier! Of bekijk er meer op de reviews pagina. 


Soopie shop

Henna Bars


Volg je Soopie al op Instagram?

Klik op onderstaande button: 

Of op Facebook:

Tijdens het produceren van de producten volgen wij de NEN richtlijnen van het NVWA:

NEN-EN-ISO 22716

Hierin stelt de NVWA kwaliteitseisen voor onder andere: kwaliteitscontrole (waterkwaliteit en omgaan met grondstoffen et cetera), productie (organisatie, productie, machines et cetera), verpakken van producten, opslag, klachtenbehandeling, hygiëne en documentatie.Soopie VOF

7532PC- 40

Enschede

KvK nr: 77856228

Prijzen vermeld op deze site zijn inclusief BTW